O NAMA

"Ako ne znate što ćete kupiti, posjetite nas i saznat ćete!"- slogan je pod kojim je 1973.g. Robna kuća Poreč (sadašnji TC RIVA MALL) otvorila svoja vrata. Iako i dalje među Porečanima ponajviše poznat kao robna kuća, RIVA Mall prvi je modernizirani shopping centar u gradu Poreču i okolici. Osim kao kultno mjesto za kupnju u centru grada, RIVA MALL krasi još jedna poveznica s gradom, a koja je malo poznata. Naime, s mozaika iz Eufrazijeve bazilike ekstrahiran je segment plašta biskupa Eufrazija, koji je zatim uvećan i pikseliziran pomoću izduženog modula obloge pročelja. Time je naizgled nasumičan izgled panela dobio smisao u širem kontekstu u duhu Poreča. Posebna keramička fasada tako ima sve boje Eufrazijevog plašta.

U potpuno rekonstruiranoj i moderniziranoj zgradi, Porečane na staru robnu kuću podsjećaju i još uvijek očuvane pokretne stepenice marke RADNIK, koje sa svojih sada već 50 godina staža u objektu, potpuno obnovljene i dalje besprijekorno služe posjetiteljima.

Iza RIVA MALL-a nalazi se vlastito parkiralište, posjetitelji također mogu koristiti gradska parkirališta koja su ispred i pored centra.

Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč