Riva Mall Poreč


Najveći hrvatski proizvođač namještaja sa šest proizvodnih pogona i razgranatom maloprodajnom mrežom od čak 59 salona u Hrvatskoj. U Primi možete naći namještaj za sve prostorije doma. Namještaj koji možete vidjeti u salonu na 2.katu osmišljen, dizajniran i proizveden je u Primi.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Ova usluga dostupna je u salonu, a u cijelosti je prilagođena individualnim željama i zahtjevima. Primini stručni prodajni savjetnici mogu vam ponuditi besplatnu izmjeru vašeg prostora nakon koje vam nude rješenje opremanja prilagođeno vašim željama i mjerama vašeg prostora. Osim besplatne izmjere u ponudi je i besplatna izrada 3D plana vaše kuhinje. Uz cijeli proces opremanja vašeg doma, apartmana ili kuće za odmor, tu su i usluge dostave i montaže.

Svoj dom možete opremiti do najsitnijeg detalja pa je tako ponuda obogaćena nizozemskim dekorativnim asortimanom COCO maison. COCO obuhvaća dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

Pogledajte popis svih trgovina u Riva Mallu
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč
Riva Mall Poreč